Un video de promovare a României concurează alături de Islanda, Columbia, Maroc şi Croaţia la Categoria „Cel mai bun video de prezentare a unei ţări“, pe renumita platformă AirVuz. Producţia înfăţişează peisaje spectaculoase din perspectiva unui explorator care cutreieră la pas munţii, oraşele, satele şi litoralul României. Imaginile de anvergură sunt completate de panorame realizate cu ajutorul dronei.

Realizatorii acestui filmuleţ cu durată de 2,20 minute sunt doi tineri buzoieni stabiliţi la Bucureşti, fraţii Silviu şi Bogdan Mustăţea. Ambii sunt ingineri specializaţi la Politehnica Bucureşti în ingineria şi managementul de sisteme tehnologice, dar au început să lucreze din studenţie în domeniul producţiei video. Acum au propria firmă, The Brothers M, ce are în portofoliu producţii de clipuri muzicale pentru trupe cunoscute, documentare de promovare turistică pentru diferite zone ale ţării, scrie adevarul.ro 

Clipul „This is Romania“ postat pe plaforma Airvuz este alcătuit din cadre filmate cu o dronă standard la Periboina, Jurilovca, Lacul Nebunu din Delta Dunării, Munţii Bucegi, cabana Mălăieşti (altitudine 1.720 metri) din Bucegi, castelul Bethlen Haller Jidvei – Cetatea de Baltă, Alba, apoi Sibiu Braşov, Cluj, Bucureşti etc.

 

 

Comments

comments