Video! Percheziții domiciliare în Argeș! Trafic de persoane! Tinere obligate să se prostitueze

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, efectuează șapte percheziţii domiciliare, pe raza județului Argeș, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de persoane.

În dimineața zilei de 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, efectuează șapte percheziții domiciliare, pe raza județului Argeș, la locuințele a nouă persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Din cercetări s-a stabilit că, din luna noiembrie 2019, trei persoane au constituit un grup organizat specializat în trafic de persoane, determinând mai multe tinere să practice prostituția pe teritoriul județelor Argeș, Vâlcea, Brașov și Cluj, înlesnindu-le desfășurarea activităților și obținând importante sume de bani.

24 de persoane vor fi conduse la sediul DIICOT- S.T. Pitești pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.