Piteștean reținut de polițiști după ce a urmărit și sunat de peste 1.000 de ori pe fosta concubină

0
512

*BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII ARGEȘENI DUPĂ CE A URMĂRIT ȘI SUNAT PE FOSTA CONCUBINĂ PENTRU A O AMENINȚA*

Polițiștii de investigații criminale piteșteni au reținut un bărbat de 41 de ani, după ce, în decurs de două luni, ar fi apelat-o pe fosta concubină de peste 1.000 de ori, ar fi urmărit-o și amenințat-o. Bărbatul o mai agresase pe fosta concubină în cursul verii, fiind trimis în judecată pentru infracțiunile de lipsire de libertate și tâlhărie.

Pe 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 41 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de hărțuire și amenințare.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie, bărbatul ar fi urmărit și supravegheat atât locuința, cât și locul de muncă sau alte locuri frecventate de către fosta concubină, respectiv ar fi apelat-o telefonic în mod repetat, de peste 1.000 de ori, iar prin frecvență și conținut i-ar fi provocat o stare continuă de temere, și ar fi amenințat-o cu moartea.

În seara zilei de 10 noiembrie, după administrarea probatoriului, polițiștii au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, reamintim că în ziua de 19 iunie, același bărbat a mai fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe. Ulterior persoana vătămată și-a retras plângerea prealabilă cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire. În această cauză, polițiștii de investigații criminale au finalizat cercetările și au înaintat dosarul cu propunere de trimitere în judecată, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal.

De asemenea, în cursul zilei de 13 octombrie, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva celui în cauză, ca urmare a sesizării persoanei vătămate cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu moartea în zilele de 10 și 12 octombrie. (foto ilustrativ)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here