VIDEO! Pentru că o recomandă vocea și talentul, Monica Anghel a devenit director artistic în Argeș. Cântăreața Monica Anghel este de astăzi directorul artistic al Centrului Cultural Județean Argeș, instituție subordonată Consiliului Județean. Se pare că președintele Dan Manu, mai ceva ca un impresar, caută noi talente pentru județul Argeș. Deși nu îi contestăm profesionalismul și talentul artistei, ar părea că Argeșul a rămas fără valori culturale, iar Manu a fost nevoit să facă apel la cineva din Capitală.

Întrebată ce o recomandă pentru această funcție, cântăreața a spus: ”Voi răspunde citând dintr-un film, bineînțeles românesc: Mă recomandă vocea și talentul meu”. Monica Anghel a obținut postul în urma unui concurs ce a avut loc în luna decembrie 2018.

”Îmi propun ca acest Centru Cultural să devină un etalon, nu numai pentru județul Argeș. Îmi propun să avem lucruri interesante, proiecte de calitate, la cel mai înalt nivel, așa cum sunt obișnuită să le fac de 33 de ani”, a declarat Monica Anghel la conferința de presă organizată miercuri, 9 ianuarie, la CJ Argeș.

Comments

comments