VIDEO! Paranghelie în plină pandemie! Primarul din Cicănești și alte 11 persoane, amendate. De Florii, în perioada restricțiilor specifice stării de urgență, mai multe persoane, printre care și primarul Ion Ionescu, au participat la o petrecere privată. Mai multe fotografii de la evenimentul respectiv au fost postate pe o rețea de socializare. Polițiștii argeșeni au identificat persoanele care au participat la petrecere, 12 fiind sancționate. Edilul comunei a primit o amendă de 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului 3.000 de lei.

”În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la o petrecere cu caracter privat care ar fi avut loc în perioada restricțiilor specifice stării de urgență, pe raza localității Cicănești, vă comunicăm următoarele:

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, au fost identificate persoanele care ar fi participat la eveniment, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.000 de lei, conform OUG 1/1999.

Atragem atenția tuturor cetățenilor cu privire la importanța, pentru noi toţi, a respectării restricțiilor impuse prin Ordonanțele Militare pentru perioada stării de urgenţă, și reamintim că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni, dar şi că necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză!

Vă rugăm să conștientizați importanţa măsurilor necesare în contextul situației epidemiologice din România, pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus. Astfel, măsurile sunt cu caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul de a limita, la nivel personal, riscul de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune”, transmite Poliția Argeș.

Comments

comments