VIDEO! Incendiu violent azi-noapte, în comuna argeșeană Mălureni, satul Bunești. ”Primul echipaj de pompieri care se îndrepta spre intervenție a observat din depărtare flăcările, iar la fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta puternic la două case și mai multe anexe. S-a limitat propagarea la vecinătăți și s-a acționat pentru stingerea incendiului și pătrunderea în interiorul locuinței, unde era posibil să se afle o persoană surprinsă de flăcări. Timp îndelungat pompierii s-au luptat cu incendiul, din cauza cantității foarte mari de materiale combustibile și a suprafeței incendiate, realizând alimentarea autospecialelor în navetă de la hidranții din comună și desfășurând acțiunea de stingere pe mai multe sectoare de intervenție”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Au ars 2 case (circa 60+40 mp) și aproximativ 700 mp anexe. Proprietara locuinței, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită decedată. ”În cauză cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș”, transmite Poliția Argeș.

”Cauza probabilă o reprezintă efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător. La intervenție au acționat pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD + un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 6”, potrivit ISU Argeș.

Comments

comments