Cinci saloane din Spitalul Județean de Urgență Pitești, dotate cu televizoare și internet. ”Este foarte important ca pacienții noștri să aibă parte de experiențe cât mai puțin traumatizante pe parcursul șederii lor în spital și, de ce nu, să existe optimism și relaxare chiar și în saloane. Astfel, pentru că era nevoie ca saloanele din cadrul Secției de Boli Infectioase să fie dotate cu televizoare, am lansat un apel către mai multe firme din județ, iar primii care au reacționat pozitiv au fost reprezentanții magazinelor DIODA din Curtea de Argeș. Astfel, în doar câteva ore, 5 saloane au fost dotate cu televizoare. Precizăm că în aceste saloane, în prezent, sunt internați pacienți suspecți de coronavirus. Menționăm, de asemenea, că Secția de Boli Infecțioase nu a fost niciodată dotată cu televizoare.

Aceasta nu este prima acțiune caritabilă a patronilor magazinelor Dioda din Curtea de Argeș. Le mulțumim că au transformat pereții albi din saloanele de spitalizare în dispozitive de divertisment, informare și documentare. “Noi doar ne putem imagina cum trece timpul atunci când ești internat în spital, mai ales în această perioadă. Din moment ce nici aparținătorilor nu le mai sunt premise vizitele, bolnavii stau aproape mereu singuri, cu dorul de casă şi temerile lor, având doar, pentru cei care nu sunt în stare gravă, posibilitatea de a butona telefoanele mobile. Am acceptat fără ezitare să venim în sprijinul lor. Sperăm să le aducem puțin zâmbet, să le înseninăm măcar puțin zilele de spitalizare”, au declarat patronii magazinelor Dioda din Curtea de Argeș.

Cei care vor să le urmeze exemplul ne pot contacta la datele afișate pe site-ul oficial al Spitalului Județean de Urgență Pitești: www.sjupitesti.ro”, transmite purtătorul de cuvânt Cristina Cazacu.

Comments

comments