Așa cum v-am informat, Spitalul suport COVID – 19 din Mioveni beneficiază începând de luna aceasta, de un aparat de testare (Universal Molecular Diagnostics System – ExiStation 48A System).

Directorul General al Automobile Dacia si Groupe Renault Romania, Christophe Dridi a semnat contractul de donație al sistemului complet de tastare al infectiilor cu SARS-COV-2, cu care a fost dotat Laboratorul de Biologie Moleculară din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni.

Sistemul complet Universal Molecular Diagnostics System – ExiStation 48A System, achiziționat de Fundația Groupe Renault România este format dintr-un pachet de aparate pentru extracție, identificare, confirmare a infecției cu SARS-COV-2, kituri de extracție și identificare, echipamente auxiliare, reactivi pentru testare și hotă bacteriologică cu flux vertical laminar.

Amintim că și asociațiile din Argeș, Zimbrul Carpatin și Speranță și Sprijin pentru Oameni, s-au alăturat eforturilor Groupe Renault România și Fundației sale, achiziționând un număr suplimentar de teste.

Comments

comments