VIDEO! Gest impresionant făcut de polițiști! Au salvat un câine legat cu o sfoară, de gât și de un picior. Alin și George, polițiști din Maramureș, se aflau în patrulă când au observat pe marginea drumului un câine care mergea cu greutate. S-au oprit să vadă ce se întâmplă cu el și-au observat cu stupoare că fusese legat cu o sfoară, de gât și de un picior, iar acum de-abia dacă se mai putea mișca.

N-au stat pe gânduri nicio secundă, s-au apropiat de cățel și, cu ce-au avut la îndemână, au reușit să-i scoată sfoara.

”Privirea bietului animal eliberat transmite mai mult decât o mie de cuvinte, iar dialogul dintre cei doi camarazi este unul în care ne-am recunoaște fiecare dintre noi. Am simțit și noi, deopotrivă, revolta față de cruzimea cu care a fost tratat acest cățel, dar și dorința de a face bine, de a-l salva.

Alin a luat cățelul acasă, l-a hrănit și l-a îngrijit, dând astfel o șansă unui animal ce poate și-ar fi găsit curând sfârșitul. Pentru noi, însă, el a făcut mai mult decât atât: a făcut un gest de noblețe sufletească, de care numai oamenii cu suflet mare sunt capabili.
Mulțumim celor doi polițiști pentru gestul lor și pentru această dovadă de minunată normalitate!”, este mesajul transmis de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Comments

comments