VIDEO! Directorul general AFIR România, Adrian Ionuţ Chesnoiu, a fost prezent la deschiderea Agro Piteşti 2018

Joi, 26 aprilie, târgul AGRO PITEŞTI 2018 şi-a deschis porţile în prezenţa a numeroase personalităţi. Printre invitaţii de seamă, la cea de-a III-a ediţie s-a numărat şi directorul general AFIR România, Adrian Ionuţ Chesnoiu.

În discursul său, directorul general AFIR a subliniat faptul că AFIR a reuşit, până la această dată, să pună la dispoziţia fermierilor români peste 80% din sumele alocate Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, adică peste 6 miliarde de euro în această scurtă perioadă de timp. Chesnoiu a mai amintit că AFIR sprijină fermierii să se doteze cu utilaje, dar este foarte important ca materia primă să fie procesată la noi în ţară. În acest sens, Chesnoiu a anunţat că, după data de 15 mai, AFIR va lansa noi sesiuni de depunere de cereri de finanţare, iar un aspect important este cel legat de submăsura 4.2 unde procesarea va avea o alocare foarte generoasă.

Alături de directorul general AFIR au mai fost prezenţi la Agro Piteşti directorul regional Claudiu Cezar Popescu, europarlamentarul Gabriela Zoană şi Diana Eftene – director OJFIR Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.