VIDEO! Cerb încolțit de câini sălbăticiți, în zona Vidraru! Vezi cum a fost salvat. Animalul a fost salvat de silvicultorii la Ocolul Silvic Vidraru, cu ajutorul jandarmilor. Cei de la Direcția Silvică Argeș nu sunt la prima intervenție de acest fel, în trecut salvând mai multe animale sălbatice atacate de câinii sălbăticiți.

Ocolul Silvic Vidraru administrează peste 18.000 de hectare de păduri de stat.
Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,14 milioane de hectare păduri de stat, aproximativ 47% din totalul pădurilor din România.
(sursa foto: credit video: Serbanoiu Daniel, Direcția Silvică Argeș)

Cerb salvat de silvicultori și jandarmi la Ocolul Silvic Vidraru din cadrul Romsilva

Un cerb încolțit de o haită de câini sălbăticiți a fost salvat de colegii noștri de la Ocolul Silvic Vidraru, cu ajutorul jandarmilor.După cum se vede în imagini, cerbul speriat a scăpat din acest atac datorită intervenției silvicultorilor și a jandarmilor.Colegii noștri de la Direcția Silvică Argeș nu sunt la prima intervenție de acest fel, în trecut salvând mai multe animale sălbatice atacate de câinii sălbăticiți.Ocolul Silvic Vidraru administrează peste 18.000 de hectare de păduri de stat.Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,14 milioane de hectare păduri de stat, aproximativ 47% din totalul pădurilor din #Româniacredit video: Serbanoiu Daniel, Direcția Silvică Argeș *****A red stag attacked by feral dogs was saved by foresters and and gendarmes at Vidraru Forest District, in #Argeș #Romania#DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #Păduri #Silvicultură #Natură #Forests #Nature #Faună #wildlife

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Luni, 26 Noiembrie 2018

Comments

comments