VIDEO! Caravana Sănătății! Voluntarii ISU Argeș măsoară gratuit tensiunea și glicemia

VIDEO! Caravana Sănătății! Voluntarii ISU Argeș măsoară gratuit tensiunea și glicemia. Pentru că își folosesc timpul liber încercând să întindă o mână de ajutor celor aflați în nevoie, voluntarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au propus realizarea unei acțiuni medicale pentru persoanele din localitățile îndepărtate.

”Împreună cu paramedicii SMURD și cadre ale inspectoratului, voluntarii au constituit o „Caravană a Sănătății”, așa cum i-am spus noi, caravană ce va parcurge un itinerariu în județ, cuprinzând localitățile cele mai îndepărtate. Duminică, 23 iunie, cu sprijinul autorităților locale, Caravana a poposit în localitatea Bârla”, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Peste 100 de persoane au beneficiat, gratuit, de măsurarea tensiunii și glicemie, dar și de o mulțime de sfaturi utile. Totodată, voluntarii le-au prezentat principalele măsuri de acordare a primului ajutor și modul de comportare în diferite situații de urgență. Întreaga comunitate a apreciat pozitiv activitatea și ne-au încurajat să repetăm astfel de acțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here