VIDEO! Are nevoie de ajutor! Bolnav de diabet, un bărbat din Mioveni a suferit și un atac cerebral și este imobilizat la pat

VIDEO! Are nevoie de ajutor! Bolnav de diabet, un bărbat din Mioveni a suferit și un atac cerebral și este imobilizat la pat. Chiar dacă trăim într-o societate de consum, unde dramele, lipsurile și realitățile cotidiene i-au făcut pe mulți dintre noi să rămână indiferenți la nevoile altora, haideți să fim solidari cu apropiații noștri care sa află în impas, să contribuim cu câte puțin, fiindcă orice ajutor este binevenit.

Ion Dumitrache are 53 de ani și este din Mioveni. Acesta are nevoie de sprijinul comunității. Pe lângă afecțiunile provocate de diabet, acesta a suferit un atac cerebral, în urma căruia s-a ales cu diagnosticul de pareză spastică, handicap care îl ține imobilizat la pat. Deoarece Casa Județeană de Sănătate, momentan nu a găsit o soluție pentru un tratament de recuperare, Ion Dumitrache va continua să lucreze cu un kinetoterapeut la domiciliu, pe costuri proprii.

Persoanele care doresc să-l ajute o pot face donând în următorul cont – RO56RZBR0000060019544497 deschis la Raiffeisen Bank Mioveni (titular Oprea Vasile – un apropiat al beneficiarului, împuternicit să-l ajute în acest demers).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here