VIDEO! Actorul Victor Rebengiuc, într-un clip video provaccinare: Vaccinurile salvează vieți

0
680

Ministerul Sănătăţii a lansat, miercuri, 9 noiembrie, campania de promovare a imunizării copiilor, sub numele „Vaccinurile salvează vieţi”, care are scopul de a informa părinţii despre despre cea mai eficientă metodă de prevenire a bolilor care pot provoca moartea.

Campania “Vaccinurile salvează vieţi” conţine un clip video care îl are ca protagonist pe actorul Victor Rebengiuc. „Acesta spune povestea războaielor din secolul trecut care au luat viaţa a 200 de milioane de oameni, în timp ce bolile care ar fi putut fi prevenite prin vaccinare au omorât peste 600 de milioane. Mesajul clipului subliniază importanţa vaccinurilor pentru prevenţia unor boli care pot afecta grav sănătatea sau chiar viaţa oamenilor”, informează Ministerul Sănătăţii.

Campania conține website-ul dedicat, http://desprevaccin.ro și un clip video care îl are ca protagonist pe actorul Victor Rebengiuc. Desprevaccin.ro își propune să devină principala pagină de informare pentru părinții care își vaccinează copiii dar și pentru cei care doresc informații sigure și avizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here