VIDEO! A venit Moș Crăciun pentru copiii polițiștilor din Argeș

0
137

În această perioadă, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pe lângă acțiunile profesionale specifice, au organizat și desfășurat o serie de activități în spiritul sărbătorilor în pragul cărora ne aflăm, menite să aducă zâmbete și bucurie cadrelor, dar și copiilor acestora. Pe 20 decembrie, sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a fost vizitat de Corul Veteranilor Mihai Viteazul Pitești, care a oferit polițiștilor prezenți un mic program artistic emoționant, cu colinde și cântece patriotice. La eveniment a participat și conducerea inspectoratului care a răsplătit gestul veteranilor cu mici cadouri ce conțineau produse de sezon. Momentul artistic a reprezentat terapie pentru minte și suflet și a fost apreciat de polițiști.

Un alt moment deosebit, menit să aducă laolaltă familiile polițiștilor, l-a constituit spectacolul organizat în data de 22 decembrie pentru copiii oamenilor legii, care l-au așteptat împreună pe Moș Crăciun. Activitatea organizată ”în complicitate” cu organizațiile profesionale și sindicale reprezentative pe plan local s-a desfășurat la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. Copiii, dar și părinții au asistat la o piesă de teatru muzicală, pusă în scenă cu măiestrie de actori și care a adus zâmbetul pe buze și celor mari și celor mici.

Voioșia, dar și răbdarea celor mici a fost răsplătită de Moș Crăciun, care și-a făcut apariția pe scenă cu multe daruri. Entuziasmați, cei aproape 200 de copii prezenți l-au asaltat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de cadourile primite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here