Tânărul dispărut din Curtea de Argeș a fost găsit mort

2,877 views

Update! Florin Alexandru Mustea, bărbatul de 35 de ani care pe 15 decembrie a plecat de acasă, a fost găsit mort. Bărbatul a fost găsit într-o zonă împădurită de lângă Curtea de Argeș, potrivit polițiștilor argeșeni. Din primele informații, tânărul s-ar fi spânzurat. ”Cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, transmite Poliția Argeș. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Pe 15 decembrie, Florin Alexandru Mustea, de 35 de ani, a dispărut de pe raza municipiului Curtea de Argeș şi nu a revenit la domiciliu. Duminică, în ziua dispariției, bărbatul a fost la un restaurant din Curtea de Argeș, unde lucra, și de atunci nu a mai fost văzut. Soția este cea care a anunțat dispariția.

Semnalmente: 1,75 m înălțime, greutate 76 de kg, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt, față ovală, poartă barbă, prezintă semn particular, din naștere, de culoare roșie, în zona occipitală a capului.

Vestimentaţie la momentul plecării: pantaloni negri, geacă din piele neagră, tricou albastru, cămașă albastră, în dungi, adidași negri, rucasac gri.

Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721519.

Comments

comments