Liviu Dragnea a anunţat că premierul Victor Ponta şi-a depus mandatul în urma protestelor care au avut loc aseară în Bucureşti.

Update! 11.25 “Începând cu ziua de astăzi îmi depun mandatul de prim ministru şi implicit pe cel al Guvernului României. Am obligaţia să constat supărarea legitimă care există în cadrul societăţii şi dorinţa legitimă de a avea responsabilităţi mai mari decât patronii unei firme. Nu mă bat cu oamenii, cred că ar fi o mare greşeală şi am avea toţi de suferit”, a adaugat Ponta, subliniind faptul că: “Sper ca depunerea mandatului meu şi a Guvernului să satisfacă cererile protestatarilor.”

Update! 10.50 25.000 de români au protestat aseară în stradă, la Bucureşti și i-au cerut demisia lui Victor Ponta, lui Gabriel Oprea și Cristian Popescu Piedone. În urma protestelot, premierul Victor Ponta şi-a depus astăzi mandatul.

„Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cadrul societății. Oamenii simt nevoie de mai mult și ar fi o greșeală din partea mea să ignor acest lucru”, a declarat Victor Ponta.

„Societatea vrea altceva”, a spus Liviu Dragnea. Vicepremierul a mai spus că Victor Ponta va rămâne în funcție până se va găsi un înlocuitor.

Comments

comments