Viceprimarul Piteştiului promite că pasajul Podul Viilor va fi gata peste o lună şi jumătate

Deşi termenul limită pentru terminarea lucrărilor la Pasajul Podul Viilor este 31 decembrie, viceprimarul Cornel Ionică a promis azi, în conferinţa de presă săptămânală a Primăriei Piteşti, că acesta va fi funcţional în maximum o lună şi jumătate.

Promisiunile sale au fost primite însă cu sceptism, dat fiind că până acum constructorii care ridică respectivul pasaj au cerut amânare după amânare, nereuşind să fie niciodată la timp cu lucrările.
Mai mult, ar fi vrut ca municipalitatea să închidă pe timp nelimitat circulaţia în zonă, ca să poată lucra mai cu spor. Presat însă de şoferii revoltaţi de nodul de trafic ce se producea în zonă, Primăria a reuşit să îi facă să găsească o soluţie mai convenabilă pentru ambele părţi. Astfel, împreună cu constructorii, s-a stabilit ca lucrările să continue prin montarea unor grinzi metalice pentru a se lucra la pasaj deasupra podului.
Şi Primăria a reuşit să îşi facă partea ei de treabă şi a terminat mai repede decât promisese iniţial lucrările la sensul giratoriu construit întrecapătul Căii Bucureşti şi podul de cale ferată din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.