Vicepreşedintele CJ Argeş, Dorin Mărăşoiu, reprezentantul judeţului în relaţia cu C.N.A.D.N.R.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță că, în urma semnării contractului de servicii Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate pentru „Autostrada Sibiu – Piteşti” cu asocierea Spea Ingegneria Europea (Italia) – Tecnic Consulting Engineering (România), în conformitate cu prevederile acestuia, lucrările tehnice vor începe în data de 15.07.2015.

 

La solicitarea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Consiliul Județean Argeș l-a desemnat pe vicepreședintele Dorin Mărășoiu ca reprezentant al județului în relația cu C.N.A.D.N.R., în vederea asigurării bunului mers al lucrărilor, împreună cu reprezentanții județelor Sibiu și Vâlcea.

Proiectul Autostrazii Sibiu – Pitesti a fost identificat în Master Planul General de Transport ca fiind prioritate zero, astfel închizându-se Coridorul IV Pan European, Nădlac – Constanţa.
Contractul este împărţit în cinci secţiuni. Astfel, pentru tronsonul Sibiu – Boiţa (lotul 1) şi Curtea de Argeş – Piteşti (lotul 5), studiul trebuie realizat în maximum cinci luni, iar pentru celelalte secţiuni, perioada de livrare a studiului este de până la 12 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here