Vești bune pentru locuitorii din Clucereasa! ”Proiectul privind alimentarea cu gaze pentru cele peste 200 de gospodării a intrat în linie dreaptă”, anunță primarul Ion Georgescu.

Compania de distribuție de gaze naturale ENGIE a desemnat firma care va realiza lucrările pentru proiectarea și execuția rețelei de distribuție gaze naturale în cartierul Clucereasa – străzile Calea Câmpulung, Gării, Aleea Clucerului, Barajului, Depozitelor și Filipeștilor, pe o lungime totală de 6,285 km. Săptămâna viitoare, firma desemnată câștigătoare urmează să depună documentația în vederea obținerii certificatului de urbanism, iar lunile următoare vor fi emise de la autoritățile naționale competente, avizele și autorizațiile necesare. Ca și prognostic, se previzionează ca cel mai devreme la 1 decembrie 2020, rețeaua să fie funcțională.

Proiectul de introducere a rețelei de gaze naturale și alimentarea cu gaze a întregii zone Clucereasa, cu o lungime de 6.285 m, a fost încheiat între Primăria orașului Mioveni, în calitate de Finanțator, ENGIE Romnânia, în calitate de Cofinanțator și Distrigaz Sud Rețele, în calitate de Operator. Valoarea totală a acestei investiții este de 2.592.766,02 lei, din care Primăria Mioveni va achita suma 2.499.167,20 lei plus TVA, iar ENGIE România doar 93.598,85 lei, plus TVA.

Comments

comments