Vești bune din Japonia! Jocurile Olimpice Tokyo 2020 se vor desfășura cu sau fără COVID-19!

Vești bune din Japonia! Jocurile Olimpice Tokyo 2020 se vor desfășura cu sau fără COVID-19! ”Jocurile Olimpice Tokyo 2020 se vor desfășura cu sau fără COVID-19!” a declarat Toshiro Muto, președintele executiv al Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice Tokyo 2020, într-un interviu acordat ziarului britanic Financial Times.

Muto a declarat că ultimele studii arată că anul viitor rata de îmbolnăvire va fi mai mică și că important pentru ei este să organizeze Jocurile Olimpice în condițiile în care oamenii trebuie să conviețuiască chiar și cu COVID -19. Totodată, acesta a punctat că, din respect pentru cei care au avut de suferit în urma infectării cu coronavirus, Jocurile Olimpice nu vor excede în fast, vor fi mai simple dar la fel de inspiraționale.

Această veste aduce încredere pentru toți sportivii și echipele tehnice, pentru cei care sunt calificați dar și pentru toți cei care încă trebuie să își câștige biletul pentru JO Tokyo 2020.

Team Romania are 59 de sportivi calificați deja la JO Tokyo 2020 și îi susține pe toți cei care luptă pentru calificare. Hai, România!

Succes tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here