Simona Bucura Oprescu, vicepreședinte PSD Argeș: “Liberalii refuză în continuare să respecte legea”

Simona Bucura Oprescu, vicepreședinte PSD Argeș: “Liberalii refuză în continuare să respecte legea”. “Liberalii refuză în continuare să respecte legea și anunță cu nonșalanță că nu au bani pentru majorarea cu 40% a pensiilor. Mai mult, premierul Ludovic Orban arată pisica intrării în incapacitate de plată dacă s-ar face majorarea decisă de către Parlament!” arată, într-o postare pe contul său de Facebook, Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeș și vicepreședinte al PSD Argeș.

“Dar, domnule Orban, nu mai e risc pentru țară când dați tun după tun financiar pe spatele bugetului de sănătate?

Nu mai este pericol când acordați ajutoare de miliarde unor companii străine, în vreme ce pe cele românești le lăsați să moară?

Nu ați pus oare România în primejdie când ați mărit deficitul artificial?

Altfel, de ce ați mințit când, asumându-vă răspunderea pe legea bugetului de stat, ați dat asigurări că sunt bani pentru pensii și alocații?

Conform recentelor variante prezentate de ministrul Finanţelor Publice şi de ministrul Muncii pensiile ar urma să crească de la 1 septembrie cu un procent cuprins doar între 10% şi 14%.

Amintesc însă că, în conformitate cu legea pensiilor adoptată de Parlament, la iniţiativa PSD, valoarea punctului de pensie trebuie majorată cu 40% de la 1 septembrie 2020” mai arată Simona Bucura Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here