ANAF a respins luni, 12 iunie, oferta Primăriei Piteşti de a cumpăra brandul FC Argeş. Edilul Piteştiului, Cornel Ionică, dezamăgit de respingerea ofertei, a răspuns piteştenilor, iubitori ai fotbalului, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Vă informez că ieri (12 iunie) s-a desfășurat Adunarea Generală a Creditorilor FC Argeș, la care Primăria s-a prezentat cu o nouă ofertă, majorată de Consiliul Local la 350.000 lei. Dupa sedința de adjudecare am constatat cu dezamăgire că oferta a fost respinsă.

Mi-e greu să înțeleg decizia Agenției Județene a Finanțelor Publice Argeș – reprezentantul Ministerului Finanțelor Publice, în condițiile în care, de exemplu, Brandul și Palmaresul echipei Oțelul Galați au fost vândute anul acesta cu o sumă de aproape 10 ori mai mică decât cea oferită de municipalitatea din Pitești, iar în cazul Brandului Steaua București datorită sumei exorbitante solicitate, echipa deținută de domnul Becali a preferat schimbarea numelui sub care joacă.

Nu pot să nu mă gândesc că poate, nu se dorește reapariția echipei FC Argeș, pentru că sunt convins că numai Primăria Municipiului Pitești, prin preluarea Brandului poate face acest lucru, realitate de care ar fi trebuit să se convingă și reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice în cele peste 30 de sesiuni de licitație susținute fără a exista un cumpărător. Voi prezenta aceasta situație Consiliului Local Pitești și, împreună, vom analiza și vom vedea ce este de făcut”, a precizat Cornel Ionică, primarul Piteştiului.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI