Începând cu 1 octombrie 2016, revista Ordinului Asistenților Medicali Argeș este creditată cu 7 credite EMC pentru abonament integral pe durata unui an calendaristic, conform Hotărârii Consiliului Național al OAMGMAMR.

”Revista PRO ASISTENT ARGEȘEAN este dedicată asistenților medicali din județul nostru, prin care ne propunem să promovăm valorile profesiei, să aducem în dezbatere problemele de actualitate în îngrijirile de sănătate, să realizăm coeziunea grupului profesional argeșean, crescând nivelul de informare si pregătire profesională al asistenților medicali. Revista este proprietatea exclusivă a filialei, comitetul redacțional este asigurat de conducerea OAMGMAMR Argeș. Este accesibilă online pe site-ul filialei, fiind la dispoziția asistenților medicali argeșeni în regim gratuit.

Publicația este deschisă asistenților medicali argeșeni care doresc  să contribuie la conținutul științific prin redactarea unor articole care abordează teme de specialitate.

Potrivit Normelor de creditare a formelor de educaţie medicală continuă, un articol cu temă profesională publicat în mai multe reviste se creditează o singură dată. Pentru autorul de articole cu teme de specialitate, publicate în revistele de specialitate ale OAMGMAMR şi articole publicate pe site-urile filialelor OAMGMAMR se acordă15 credite EMC/articol, iar co-autorii primesc jumătate din numărul de credite acordate autorilor”・ a declarat Estera Ambruș, președintele Ordinului Asistenților Medicali Argeș.

Procedura de abonare, accesare și vizualizare a revistei, precum și modul de obținere a creditelor EMC va fi disponibilă în scurt timp pe site-ul filialei, www.oammr-arges.ro.
   
   

Comments

comments