Vedetele Antenei 1 Piteşti vor apărea în straie populare în calendarul pe 2012

ORIGINALITATE Îmbrăcaţi în straie populare vechi de zeci şi sute de ani, anteniştii au sărbătorit Ziua Naţională a României printr-un shooting la Muzeul Goleşti. De 1 Decembrie, când toată ţara se transformă într-o mare popotă în care lumea aleargă să mănânce fasole cu cârnaţi, colegii de la Antena 1 Piteşti au găsit un mod cât se poate de original de a sărbători Ziua Naţională a României: au mers la Muzeul Goleşti, au dat jos ţinutele de oraş şi s-au costumat în straie populare, vechi de zeci sau sute de ani. Ziua de 1 Decembrie a fost, aşadar, una plină de surprize pentru colegii din Antenă! Practic, ce poate fi mai interesant de Ziua Naţională, decât un shooting pe „platourile Goleştilor”?
După ce anul trecut au pozat, la 15 ani de existenţă, în costume de epocă, sub sloganul „Ştirile care fac istorie”, cea mai profesionistă echipă de televiziune din Argeş, cea a Antenei 1 Piteşti, face din nou o figură frumoasă şi îşi realizează unul dintre cele mai interesante instrumente de promovare, calendarul pe 2011, într-un loc inedit, la Muzeul Goleşti.
Cele mai frumoase ipostaze ale jurnaliştilor antenişti îmbrăcaţi în costume originale, vechi de zeci sau sute de ani, în faţa gospodăriilor argeşene şi muscelene, sunt realizate tot de celebrul fotograf Cătălin Eremia.
Ca şi anul trecut, inedita idee a promovării îi aparţine Cristinei Munteanu, directorul postului local Antena 1. Dar pentru că era, totuşi, vorba de Ziua Naţională, anteniştii n-au stat departe nici de ţuica fiartă oferită de gazde, care s-a „asortat” de minune cu straiele populare.
Sutele de ipostaze în care au pozat jurnaliştii au însemnat însă concentrare şi muncă efectivă, pe care toţi au făcut-o în stilul specific „antenelor”- cu veselie şi profesionalism. Imagini inedite, din afara shootingului, realizate de băieţii de la departamentul tehnic, au fost postate deja pe site-urile de socializare ale colegilor din Antenă.
Calendarul, cu imagini profesionale by Cătălin Eremia, make up şi coafura „Nivea Visage”, va fi lansat înaintea Crăciunului, în emisiunea ANTENEAŢA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.