61 de concurenți și trei mașini de forlighter (care deschid traseul raliului) s-au înscris în competiție.

 

Se anunță o confruntare directă și extrem de pasionantă între favoriții la titlu din acest an la Trofeul Câmpulung Muscel 2015, organizat de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi cu sprijinul tradiţional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, în perioada 19-20 septembrie, pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor.

61 de concurenți și trei mașini de forlighter (care deschid traseul raliului) s-au înscris în competiție. De remarcat că principalii favoriți la câștigarea titlului național – Paul Andronic, Ovidiu Zaberca și Lucian Răduț – își vor disputa punctele într-o confruntare acerbă. Și la grupe lupta va fi la fel de strânsă. În competiție, pasionații motosportului vor avea ocazia să îl vadă și pe cunoscutul om de televiziune Dani Oțil.

Alte nume cunoscute și oficialități se regăsesc printre invitați.

Trofeul Câmpulung Muscel 2015, eveniment susţinut şi promovat de către Consiliul Judeţean Argeş, contează ca etapa a VI-a în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.

Conferință de presă la Câmpulung

Invităm cu această ocazie mass-media din zona Câmpulung la conferința de presă în care vor fi prezentate ultimele detalii referitoare la competiție. Evenimentul va avea loc vineri, 18 septembrie, de la ora 12, în sala mare a Primăriei Câmpulung. 

Bucuraţi-vă de spectacol în siguranţă!

Datorită faptului că motorsportul este extrem de spectaculos dar în același timp și foarte periculos, organizatorii fac apel la spectatori să respecte indicaţiile forțelor de ordine prezente pe traseul de concurs și să nu se poziționeze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiții de maximă siguranță!!!

 Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sambătă şi duminică  (19 şi 20 septembrie ) între orele 7 şi 19, de la borna kilometrică 8. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide. De asemenea, vă informăm că este util ca cei care vin la Câmpulung dinspre Pitești să ia în calcul o întârziere de o jumătate de oră, datorată lucrărilor de reabilitare şi modernizare a DN 73 Piteşti- Câmpulung- Braşov.
Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Comunei Lereşti, Nurvil-Audi, Pasteur Caroseria, M- Carbon Parts, Pentarom, DJTS Argeş, Kilicom, Magic Safe Security!    

Comments

comments