Vă doriți cadouri personalizate pentru Ziua Îndrăgostiților sau Mărțișor? Iată câteva idei

0
115

Vă doriți cadouri personalizate pentru Ziua Îndrăgostiților sau Mărțișor? Iată câteva idei. Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele bat la ușă, Mărțișorul și 8 Martie nu sunt departe… Toate sunt prilejuri numai bune pentru a ne arăta dragostea față de cei apropiați și aprecierea pentru oamenii care ne-au fost alături, mai ales în aceste timpuri dificile pe care le trăim.

Dacă sunteți în căutarea unui dar deosebit sau a unui mărțișor mai special, Laura Bundă vă vine în ajutor. Din trandafiri de săpun, flori uscate și suporturi deosebite, va poate realiza un aranjament personalizat, cu dedicație pentru persoana pe care doriți să o impresionați.

Idei de cadouri, sugestii pentru daruri și o mulțime de aranjamente găsiți pe pagina de Facebook a Laurei Bundă.

“Am dat startul vânzărilor de martisoare și aranjamentelor din trandafiri de săpun pentru Sfântul Valentin. Uimește-ți iubita, soția cu un aranjament din trandafiri de săpun pe care îl va avea toată viata, și care ii v-a aduce aminte de fiecare data când îl va privi, de acest moment. Pentru comenzi și mai multe modele, va aștept în privat. Ofer livrare la domiciliu în toate cartierele din Pitești și Mioveni și Topoloveni. Trimit prin posta sau curier oriunde în tara” este mesajul Laurei pentru toți cei ce iși doresc un cadou făcut de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here