USR și PLUS au votat alianța politică. Strângerea de semnături începe miercuri, 7 august

259 views

USR și PLUS au votat alianța politică. Strângerea de semnături începe miercuri, 7 august. USR și PLUS s-au înțeles asupra protocolului de alianță politică. Conducerile celor două partide au votat înființarea „Alianței USR PLUS”. Potrivit comunicatului de presă, de azi, 7 august, începe campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale.

Conducerile USR și PLUS au agreat ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și Consiliul Național al PLUS, se arată într-un comunicat de presă. Decizia vine după ce în weekend au existat mai multe discuţii tensionate în interiorul celor două formaţiuni.

Potrivit comunicatului de presă, în câteva zile va fi semnat actul prin care ia naștere formal „Alianța USR PLUS”. Însă, precizează sursa citată, având în vedere că înregistrarea unei alianțe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianță va fi dublată de o alianță electorală privind participarea la alegerile prezidențiale.

De asemenea, Alianța USR PLUS a anunțat că de azi, 7 august, la ora 11:00, în zona fântânii din Piața Universității, va lansa campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale.

Comments

comments