Răsturnare de situație. Guvernul renunță la impozitarea pensiilor speciale!

Răsturnare de situație. Guvernul renunță la impozitarea pensiilor speciale! Guvernul renunţă, pentru moment, la impozitarea pensiilor speciale. Măsura NU este cuprinsă în ordonanța de urgență care urmează să ajungă mâine pe masa Executivului, lângă rectificarea bugetară.

Măsura impozitării pensiilor speciale nu a fost inclusă în proiectul de ordonanţă privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare, publicat marţi pe site-ul Ministerului Finanţelor, pentru că reprezintă un mecanism la care încă se lucrează şi va fi trimis în Parlament în perioada următoare, a afirmat, marţi, ministrul de resort, Eugen Teodorovici, într-o conferinţă de presă.

„Eu merg mai departe. (Măsura – n. r.) nu e în ordonanţă (proiectul de ordonanţă privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare – n. r.) pentru că este un mecanism la care încă se lucrează şi vom vedea în ce formă mergem mai departe, având în vedere că şi în Parlament există două iniţiative legislative, ştiţi foarte bine, şi atunci acest mecanism practic va fi trimis de Guvern într-o formă sau alta, vedem, fie ordonanţă, fie proiect de lege, care în septembrie ar trebui să fie închis ca şi subiect şi mai ales aş fi foarte interesat să văd acolo acei parlamentari care, ştiţi foarte bine, spuneau că fac foarte multe şi acum vor avea ocazia să facă ce au spus”, a menţionat Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.