Update! Percheziții în Argeș la persoane bănuite de furt calificat! Patru persoane vor fi audiate

499 views

Update! Percheziții în Argeș la persoane bănuite de furt calificat! Patru persoane vor fi audiate. În această dimineață, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au desfășurat cinci percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov și specialiști criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, efectuează 5 percheziții domiciliare pe raza comunei Merișani, la locuinţele a cinci persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, începând cu luna martie până în prezent, patru bărbaţi ar fi sustras bunuri din incinta unei societăţi comerciale, de pe raza aceleiaşi localităţi. Ulterior, o parte din bunuri ar fi fost vândute celei de-a cincea persoana vizată. Prejudiciul stabilit până în prezent este de aproximativ 20.000 de lei.

Patru persoane vor fi conduse la sediul poliţiei pentru cercetări.

Acum! Percheziții în Argeș la persoane bănuite de furt. La această oră, în comuna Merișani au loc mai multe percheziții la cetățeni de etnie romă, bănuiți de furt. Aceștia ar fi sustras bunuri în mod repetat dintr-o societate comercială din aceeași localitate.

Descinderile sunt efectuate de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția Bascov și Serviciul Acțiuni Speciale („mascați”) Argeș.

Comments

comments