UPDATE! Instanța a dispus împotriva bărbatului măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, cu mai multe interdicții, printre care să nu depășească limita județului Argeș fără încuviințare și să nu conducă niciun fel de vehicul.

Pe 26 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Câmpulung. Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 6 februarie, cel în cauză ar fi condus un autoturism de pe raza municipiului Câmpulung până în localitatea Poienarii de Muscel, unde a fost identificat de polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu-Golești, iar cu ocazia activităților, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare unei măsuri preventive. Bărbatul reținut este cercetat si într-un dosar instrumentat de polițiștii câmpulungeni pentru proxenetism și spălare de bani, dosar în care au fost cercetate peste 30 de persoane.

Comments

comments