Update. Pe 3 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, care executa lucrări la acoperișul unei hale în municipiul Câmpulung, ar fi devenit inconștient.

Din nefericire, în ciuda efortului echipajelor medicale sosite la fața locului, bărbatul a fost declarat decedat.

Din primele verificări, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au stabilit că bărbatul de 57 de ani, din Câmpulung, lucra fără forme legale la acoperișul unei hale aflate în construcție.

De asemenea, întrucât acesta prezenta mărci traumatice specifice electrocutării, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal.

Un bărbat de 57 de ani a fost găsit în stop cardio respirator pe un acoperiș, în comuna argeșeană Schitu Golești. Din păcate, victima a fost declarată decedată de către Serviciul Județean de Ambulanță. Poliția face acum verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Comments

comments