Universitatea Harvard a anunțat că demarează o serie de cursuri online gratuite, care vor avea ca subiect Protecția Minorilor: Drepturile Copilului în Teorie și în Practică. Cursurile vor avea lor într-un interval de timp de 14 săptămâni și vor necesita 4-6 ore pe săptămână. Ele vor fi predate de Jacqueline Bhabha, Director de Cercetare al Centrului pentru Sănătate și Drepturile Omului de la Harvard.

”În acest curs veți învăța despre fundamentele protecției copilului în legislație, veți identifica problemele legate de protecția copilului în lume și veți explora impactul sever al violenței și al exploatării asupra dezvoltării copiilor. De asemenea, veți descoperi strategii pentru a preveni aceste situații dăunătoare și veți învăța cum puteți îmbunătăți sistemul de protecție a copilului”, afirma inițiatorii cursurilor.

Cei interesați se pot înregistra în vederea participării la aceste cursuri, pe site-ul edx.org

Universitatea Harvard aflata în orașul Cambridge, statul Massachusetts, Statele Unite este una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ superior din lume. A fost întemeiată la data de 8 septembrie 1636, prin votul înaltei Curți a coloniei britanice din golful Massachusetts, Province of Massachusetts Bay, fiind cea mai veche universitate din Statele Unite.

Comments

comments