Având în vedere că termenul de plată de la data de 31.03.2019 expiră într-o zi nelucrătoare, plata impozitului pe clădiri, impozitului pe terenuri și impozitului pe mijloacele de transport, se prelungește până la data de 01.04.2019, inclusiv.

Persoanele fizice care achită integral impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri și impozitul pe mijloacele de transport pentru anul fiscal 2019, până la data de 1 aprilie, inclusiv, beneficiază de bonificația de 10%.

Primăria Municipiului Piteşti recomandă contribuabililor achitarea obligațiilor fiscale la termenul menționat, evitând astfel plata majorărilor de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună.

Primăria Municipiului Piteşti vă oferă alternativa plăţii online a impozitelor şi taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

La adresa www.ghiseul.ro, contribuabilii persoane fizice, pot obține online datele de acces în secțiunea “Solicitare date de acces”. Autentificarea în sistem se realizează în secțiunea “Plată cu autentificare”, unde persoanele fizice pot vizualiza și achita prin intermediul cardurilor de debit și al cardurilor de credit, utilizând Internetul, impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri și impozitul pe mijloacele de transport.

În secțiunile “Plată amenzi/Plată fără autentificare” persoanele fizice pot achita amenzile/alte taxe locale.

Pentru plățile efectuate cu cardul bancar contribuabilii nu datorează comision.

Program 8,00 – 17,00 la următoarele centre:
・ La sediul Primăriei Municipiului Piteşti din strada Victoriei, nr. 24
・ Centrul de încasări situat în strada Victoriei, bl. 89, sc. C, parter
・ Centrul de încasări situat în bulevardul Republicii, bl. G1, parter (zona Centrul Cultural al Municipiului Piteşti)
・ Centrul de încasări situat în bulevardul Republicii, bl. 214, parter (zona Gară Sud)
・ Centrul de încasări situat în bulevardul 1 Decembrie 1918, bl. M5a, parter (zona piaţă agroalimentară)
・ Centrul de încasări situat în strada Bradului (lângă Şcoala nr. 12, cartier Trivale).

Program 8,00 – 14,00

・ Centrul de încasări situat în bulevardul Eroilor nr. 5 situat în sediul Judecătoriei Piteşti.

Comments

comments