Universitatea din Piteşti găzduieşte o nouă întâlnire de proiect Erasmus + MOOC DYS

829 views

Universitatea din Pitești găzduiește, în perioada 13-14 septembrie, cea de-a treia întâlnire din cadrul proiectul Erasmus MOOC DYS. Participanții reprezintă Logopsycom Belgia (coordonatorul proiectului), Universitatea din Pitești, Formation 3.0. Franța, KEDDY Grecia, CIVIFORM Italia și RedeBLC Portugalia.

Proiectul are ca obiectiv dezvoltarea unui curs masiv online (MOOC) pentru profesori și părinți, și urmărește:

・ Să sporească calitatea sprijinului pentru școlarizarea copiilor cu tulburări specifice de învățare
・ Să ofere de competențe, resurse și instrumente adecvate persoanelor care participă la educația lor
・ Să conștientizeze problemele cu care se confruntă ”Dys”
・ Să îmbunătățească relațiile dintre părinți și profesori.

MOOC DYS își propune să implementeze un program de formare online pentru cadre didactice și părinți, cu privire la Tulburările Specifice de Învățare. Scopul cursului este de a furniza pachetul de competențe necesare pentru a putea sprijini copiii (elevii) cu tulburări specifice de învățare (dislexie, disgrafie, dispraxie, discalculie, etc).

În cadrul întâlnirii de proiect se finalizează conținuturile de formare și se stabilesc modalitățile de implementare și furnizare a programului de formare.

Cursul are loc în luna octombrie 2018, pe parcursul a 5 săptămâni.

Cei care parcurg cel puțin 80 % din activitățile programului primesc certificat de participare cu competenețele dobândite.

Pe site-ul proiectului există informații actualizate despre proiect și cursul de formare, precum și un link pentru pre-înscriere la curs. Aflați cum puteti participa la cursul online gratuit MOOC DYS pe http://www.moocdys.eu/ro/, sau puteți accesa direct formularul de pre-înscriere

https://upit.us18.list-manage.com/subscribe?u=4eafe73f033250e27df5f6b37&id=c7744624dc

Comments

comments