Vara este anotimpul în care culorile prind viaţă. Ne bucurăm de ele în cocktailuri vesele, rochii înflorate, machiaje îndrăzneţe şi nu în ultimul rând, pe unghii.

Potrivit stilistului protezist de unghii cu gel din Pitești, Roxana Roșu, tonurile închise și puternice precum albastru cobalt, violet, roz cuart, verde smarald, dar și nuanțele neon sunt foarte căutate. ”Acestea au un impact puternic și reușesc să-ți aducă manichiura în prim-plan. Optează pentru culori saturate, bogate, care atrag privirile. Culorile închise sunt sofisticate și prezintă un avantaj major: se potrivesc oricărui format sau lungime de unghii, de la cele scurte și naturale, până la construcțiile din gel sau acril.

Așadar, alegeți să fiți frumoase! Vă aștept cu peste 130 de nuanțe pastelate și multe accesorii stylish (paiete, pietre swarovski, scoici, glitter, stickere, magic powder), care vă vor pune în evidență o manichiură impecabilă într-un stil propriu și original!”, ne precizează Roxana Roșu.

Pe Roxana Roșu o găsiți la salonul de înfrumusețare ROAA Beauty Zone din Pitești.
Adresă: ROAA Beauty Zone, Pitești, str. Plevnei, nr. 10 (vis-a-vis de Parcul 1907, pe strada cu Hotel Carmen (punct de reper mai cunoscut Hotel Muntenia)
Pentru programări: 0755 800 146
Facebook: Roxana Rosu stylist protezist unghii cu gel

Comments

comments