Echipele Distribuție Oltenia sunt în permanență în teren pentru remedierea incidentelor provocate de condițiile meteo deosebite. Unde poți suna

483 views

Începând cu data de 7 iulie, ora 16:00, județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea au intrat sub incidența codului portocaliu de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică accentuată.

Pe fondul conditiilor meteo nefavorabile în data de 8 iulie, la ora 22:00, la nivelul judetelor Arges, Dolj, Gorj, Mehedinit, Olt, Teleorman si Valcea erau inregistrate un numar de 44 de deranjamente individuale, echipele operative Disttributie Oltenia depunand eforturi sustinute pentru remedierea acestora.

Astfel, luni, 9 iulie, la ora 06:00, erau inregistrate deficiente in alimentarea cu energie electrica in localitatea Baiculesti din judetul Arges, in restul judetelor din aria operationala Distributie Oltenia (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea) fiind inregistrate doar deranjamente individuale.

La ora 08:00, s-a reluat alimentarea cu energie electrica pentru jumatate din locurile de consum din localitatea Baiculesti, judetul Arges, 150 de locuri de consum fiind partial afectate de intreruperi in alimentarea cu energie electrica.

La ora 11:00, in judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea se inregistrau doar deranjamente individuale.

Echipele operative Distributie Oltenia se afla in continuare in teren pentru monitorizarea situatiei retelelor electrice din aria operationala a companiei, astfel incat disconfortul creat de evolutia nefavorabila a conditiilor meteo sa fie diminuat.

Reamintim faptul ca semnalarea tuturor defectiunilor in reteaua de distributie a energiei electrice din aria de operativitate Distributie Oltenia se poate face apeland numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:
0800 500 000 – numar de telefon gratuit in orice retea;
0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal in reteaua nationala.

Comments

comments