Unde mergi cu copilul de 1 iunie. Lista activităților gratuite pentru copii în Pitești

Unde mergi cu copilul de 1 iunie. Lista activităților gratuite pentru copii în Pitești. Primăria Municipiului Pitești îi invită pe cei mici, alături de părinți și bunici, sâmbătă, 1 Iunie, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului.

Spectacole cu și pentru copii vor debuta de dimineață, elevi ai Palatului Copiilor din Pitești susținând un program artistic complex între orele 10,30 și 11,30. Grupul Folk P620 al Centrului Cultural va pune în scenă, între orele 12,30-13,30, un spectacol de muzică folk-pop. Concursuri de role, biciclete și triciclete, cros, întreceri interactive copii-părinți și programe artistice vor avea loc în Parcul Lunca Argeșului, coordonate de Asociația Maria Pro Day Pitești, Academia FasTracKids Pitești și Centrul Educațional Maria Pro Day, între orele 10,30-12,20.

Gratis la Grădina Zoologică, Parcul Ștrand, dar și la bazinele de agrement din Pitești

Copiii și tinerii sunt invitați sâmbătă, 1 iunie, ora 18.00, la Cinematograful „București”, unde au accesul gratuit la filmul artistic „Guvernul Copiilor”, în regia Ioanei Mischie. De ziua lor, toți copiii vor beneficia de intrare liberă la Grădina Zoologică și de plimbare gratuită cu trenulețul din Parcul Ștrand. De asemenea, bazinele de agrement situate în zonele Trivale și Costache Negri se vor deschide oficial, sâmbătă, 1 iunie, pentru public, iar toți doritorii vor avea acces gratuit pe 1 și 2 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.