Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat două persoane în timp ce conduceau, în localitate, autoturisme cu viteză peste limita legală admisă.

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat pe raza comunei Domneşti un bărbat în vârstă de 20 de ani, din municipiul Curtea de Argeş în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 148 km/h.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au depistat o femeie de 32 de ani, din oraşul Mioveni în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Miceşti cu viteza de 143 km/h.

Ambii conducători auto a fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 945 lei fiecare, conform legislaţiei în vigoare.
De asemenea, poliţiştii le-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.

Condu prudent! Alege viata!

Poliţiştii argeşeni vor acţiona în continuare pe raza de competenţă şi recomandă conducătorilor auto să respecte toate regulile de circulaţie pe drumurile publice, pentru evitarea oricăror evenimente rutiere care pot avea consecinţe negative.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI