Un tânăr argeșean suferă de o boală necruțătoare! Orice ajutor este binevenit!

Norbert Papp Dragomir are 31 de ani și locuiește în comuna argeșeană Moșoaia. Tânărul are cancer în cavitatea bucală şi, de câteva luni, trece printr-un chin greu de imaginat. După ce a început într-un spital din Craiova şedinţele de chimioterapie, tumora – apărută ca un punct negru, minuscul, lângă o măsea – a crescut foarte mult, încât tânărul abia dacă îşi mai poate ţine acum limba în gură. Bărbatul se hrăneşte ca un bebeluş, nu mai poate vorbi şi, în fiecare secundă se luptă să respire. Norbert este căsătorit de vreo doi ani şi o are alături, în această luptă pe viaţă şi pe moarte, pe Gabriela, soţia sa.

Norbert urmează în continuare un tratament complex de imunoterapie, care din păcate nu dă randament. În România, argeşeanul nu are nicio şansă de vindecare. Tumora din gură este uriaşă. În plus, i-au apărut mestastaze la plămâni. Speranţa de viaţă a tânărului este într-o clinică din Israel, unde poate urma un tratament revoluţionar al cancerului de piele. Tratamentul TIL efectuat de medicii din Ţara Sfântă costă 215.000 dolari. Tânărul bolnav este agent de vânzări şi nu dispune de aceşti bani.

Cei care vor să-l ajute pe Norbert o pot face donând în conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele soției sale, Adriana Gabriela Papp Dragomir.

RO55BTRLEURCRT0P20286501 – cont EUR
RO70BTRLRONCRT0P20286501 – cont RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here