Identificat după ce a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș şi cei ai Formațiunii Rutiere Ștefănești l-au depistat pe B.A.G., de 21 de ani, din comuna Leordeni, județul Argeș, bănuit că ar fi produs un accident de circulație și ar fi părăsit locul faptei fără permisiunea poliției.
Din cercetări polițiștii au stabilit că în data de 05 februarie, pe D.N. 7 pe raza orașului Ștefănești, tânărul, care conducea un autoturism din direcția Topoloveni către Pitești, a accidentat usor pe Z.C., de 42 de ani, și un minor de 12 ani, ambii din orașul Ștefănești, care se aflau angajați regulamentar în traversarea drumului pe marcajul pietonal semnalizat și marcat corespunzator.

Dupa producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind depistat după aproximativ 30 minute. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză  a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 338 din Codul Penal.

Comments

comments