Marţi, 7 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti – Formaţiunea Rutieră au depistat pe raza localităţii Lunca Corbului un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Slătioara, judeţul Argeş în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 131 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 lei, conform legislaţiei în vigoare.

De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.

Constatarea a fost făcută în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti în zilele de 6 şi 7 iulie pentru prevenirea accidentelor survenite pe fondul vitezei excesive.

Cu ocazia acţiunii au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7300 de lei şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 9 permise de conducere.

Condu prudent! Alege via’a!

Poliţiştii argeşeni vor acţiona în continuare pe raza de competenţă şi recomandă conducătorilor auto să respecte toate regulile de circulaţie pe drumurile publice, pentru evitarea oricăror evenimente rutiere care pot avea consecinţe negative.
 
BIROUL DE PRESĂ

Comments

comments