Are 74 de ani şi are nevoie de ajutorul nostru! Un incendiu a mistuit averea de-o viaţă a unei bătrâne din Brădet

Renumitul fotograf Cezar Machidon a descoperit de curând o bătrânică din satul Brădet, care, în urma unui incendiu, a rămas fără un acoperiş deasupra capului şi are nevoie de ajutorul nostru.

 

“Rada Filofteia, asa se numeste batrana din fotografiile de mai jos, realizate pe 24 iunie 2015. Asa cum se vede, casa batranei Filofteaia a ars. S-a intamplat cu 3 saptamani in urma cand focul aprins de un vecin intr-o gradina s-a extins la cele doua grajduri ale batranei, iar apoi la casa. Pana acum nu a primit niciun ajutor de la nimeni si doarme intr-o odaie care prin minune a scapat de foc. Are 74 de ani, e vaduva de peste 20 de ani, iar baiatul i-a murit de curand, adica e singura pe lume. Daca vreti si puteti sa o ajutati o gasiti in satul Bradet judetul Arges, chiar in drum spre Schitul Bradet, la cateva case distanta.
Se pare ca batrana mai are o fata care o mai ajuta si la care ar putea locui. Dar asta nu schimba prea mult situatia”, a scris în apelul său umanitar de pe pagina sa de Facebook – Cezar Machidon.

O putem ajuta şi distribuind acest material care să poată fi văzut de cât mai multă lume. Poate o firmă de costrucţii sau oricine altcineva va putea să-i vină în ajutor, fie cu materiale de construcţie, fie cu bani sau orice alt ajutor.

Prin solidaritatea noastră putem oferim o lecţie primăriei din Brăduleţ care de aproape o lună a rămas insensibilă la suferinţa bătrânei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here