Frământările fără precedent de pe scena politică argeşeană au ajuns să bulverseze total nu doar ierarhiile deja cunoscute, ajunse aşa după o muncă de ani de zile, ci şi vechi prietenii şi colegialităţi.

Aşa cum e cazul lui Pendic şi Ionică, transformaţi de crudul destin din cei mai buni prieteni în cei mai mari duşmani. Politici, evident!
Sau al lui Florin Tecău, până mai ieri conducător de facto al pesediştilor argeşeni și al întregului județ, aruncat acum pe locul 22 al listei de consilieri judeţeni, un loc de pe care nu are cum să prindă nici măcar postul de portar al instituţiei, darămite pe cel de preşedinte!

Războiul politic ce se duce în aceste zile face însă şi victime colaterale. Spre exemplu, doamna Cristina Tecău! Femeia se vede aruncată, de azi pe mâine, de pe prestigiasa poziţie de soţia preşedintelui pe locul de „neica nimeni” a Argeşului. De aceea, se pare că în mintea acesteia a încolţit deja un plan de răzbunare: vrea să dea în judecată PSD-ul! Motivul este unul foarte pertinent: păi, v-am dat un preşedinte, un „number one” al politicii argeşene şi, după ce l-ați terfelit bine prin toate mizeriile, îmi returnaţi un „looser” de locul 22? Afacere e asta? Drept pentru care vrea să ceară daune pentru  pierderea suferită.  

Comments

comments