Săptămâna aceasta, toţi elevii din România vor face Şcoala Altfel, o săptămână educativă  cu activități extracurriculare și extrașcolare, interesante, care să le valorizeze talentele.

Cunoscutul medic stomatolog piteştean Eny Pavel este unul dintre medicii care participă în fiecare an la activităţile organizate cu ocazia programului “Școala Altfel – să știi mai multe, să fii mai bun”. Astfel, doamna doctor Eny Pavel a mers joi, 21 aprilie, la Şcoala Gimnazială I. L. Caragiale din Piteşti, unde a oferit micuţilor de la clasa pregătitoare – Grupa Fluturaşilor sfaturi de igienă, dar şi pastă de dinţi.

Doamna doctor Eny Pavel le-a prezentat copiilor tehnica unui periaj corect, le-a oferit sfaturi pentru o dantură sănătoasă şi un zâmbet frumos, explicându-le atât rolul periajului dentar şi cel al vizitei la medicul stomatolog. Copiii au fost învăţaţi de câte ori este necesar să-şi spele dinţii zilnic, cum se utilizează o periuţă de dinţi şi la ce interval de timp trebuie schimbată aceasta. Doctorul Eny Pavel le-a oferit, de asemenea micuţilor şi periuţe de dinţi pentru copiii, dar şi materiale promoţionale.

Comments

comments