Un primar din Argeş a organizat ziua comunei pe banii lui. Galerie foto

Duminică, locuitorii din Boţeşti au sărbătorit, cu mic, cu mare, cea de a şasea ediţie a Zilei Comunei. Numărul mare de spectatori prezenţi dovedeşte că spectacolul a fost unul pe măsură, voia-bună şi distracţia – pe cinste!

Cei mai mulţi însă nici nu au ştiut că totul se datorează primarului Gheorghe Stancu, care a dorit să organizeze sărbătoarea şi anul acesta, pentru a continua tradiţia, deşi consilierii locali nu au fost de acord să suporte cheltuielile din bugetul comunei.

Aşa că, tot ce s-a făcut şi s-a plătit, s-a făcut pe banii personali ai primarului Stancu şi datorită eforturilor sale. Doar că, lucru mare, dat fiind modestia care-l caracterizează, după cum afirmă mulţi, edilul din Boțești nici măcar a vrut ca acest lucru să se ştie.

Nici când l-am sunat special să ne confirme acest lucru nu a vrut să dea detalii prea multe! A insistat doar că nu e cazul să îl lăudăm. „Am făcut-o cum am făcut-o, dacă domnii consilieri, adică unii dintre ei, nu au vrut! Ce era să fac? Am zis să o fac şi anul ăsta, că dacă am facut-o vreme de 6 ani…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here