Un piteştean cucereşte lumea cu hitul Shambala

FAIMĂ Arando MarQuez, pe numele real Mihai Vlaicu, a dat lovitura în acest an cu melodia „Shambala”, interpretată în duet cu Cristina de la Impact, melodia având sute de mii de vizualizări pe YouTube şi fiind licenţiată deja în peste 20 de ţări, din Danemarca şi Islanda până în Argentina şi Chile.

Aţi auzit şi fredonat cu siguranţă melodia „Shambala”, interpretată de Arando MarQuez şi Cristina (Impact) şi aţi văzut şi videoclipul melodiei, unul dintre hiturile anului în România şi peste hotare. Dar ce se ştie mai puţin este că talentatul Arando MarQuez, pe numele real Mihai Vlaicu, este… piteştean şi şi-a început cariera muzicală în urmă cu 12 ani, ca DJ la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti.

„Aşa este. La Casa de Cultură a Studenţilor am început să cochetez cu muzica. Dragostea de muzică m-a motivat. Piteştiul este oraşul din sufletul meu şi mă mândresc cu faptul că sunt piteştean”. Îl cunosc pe Mihai de vreo 10 ani şi de la început l-am apreciat pentru că era hotărât să îşi facă o carieră muzicală şi să muncească oricât ar fi fost nevoie pentru asta. S-a luptat mult pentru a-şi face o carieră şi iată că, în acest an, a dat lovitura cu hitul „Shambala”, o melodie ce are şi un videoclip superb, regizat de către Florin Botea. „Shambala” are deja sute de mii de vizualizări pe YouTube. Iar surprizele plăcute pentru Arando MarQuez nu se opresc aici. Arando a dezvăluit mai multe detalii, în exclusivitate pentru „Universul Argeşean”.

Al doilea român difuzat în Chile, după Inna

După cum spune piteşeanul, melodia „Shambala” „este deja licenţiată în peste 20 de ţări, printre care vă pot enumera câteva: Danemarca, Chile, Norvegia, Suedia, Islanda, Rusia, Lituania, Finlanda, Argentina. „Shambala” este deja în difuzări în aceste ţări. De acest lucru se ocupă exclusiv casa mea de discuri, ROTON, eu fiind un artist semnat ROTON. Trebuie sa menţionez că, în Chile, sunt al doilea artist român difuzat la radioul naţional, după Inna. Acolo am dat şi un interviu în direct, dar am şi un remix de la un mare DJ din Chile la piesa „Shambala” ”. Trebuie spus că melodia „Shambala” a fost produsă de către Rappin’ On Production, alias Connect-R şi Răzvan Matache. Arando MarQuez are gusturi speciale şi în ceea ce priveşte preferaţii săi muzicali, printre care se numără Dean Martin, Edith Piaf, Michael Buble, Frank Sinatra şi Natascha Bessez. Cert e că piteşteanul Arando MarQuez şi-a început cariera muzicală în forţă şi, de acum încolo, depinde numai de el şi de echipa sa managerială ca succesul să fie o constantă la cel mai înalt nivel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.