bataieO minivacanţă în Argeş i-a lăsat amintiri dureroase unui cetăţean francez, care venise să-şi repare dantura la o clinică din Piteşti, unde preţurile sunt mult mai mici decât în Franţa. Pentru a nu se plictisi în timpul sejurului, francezul a făcut un tur al cluburilor din oraş şi aici a dat de „ospitalitatea“ românescă. Convins că şi-a găsit marea dragoste într-un bar din centrul Piteştiului, bărbatul a crezut orbeşte în bunele intenţii ale tânărului de 21 de ani. Numai că junele s-a dovedit însă un tâlhar bătăuş a cărui ţintă era de fapt telefonul exclusivist pe care amorezul îl avea în buzunar.
Aşadar, totul a pornit de la un telefon, model de ultimă generaţie, care încă nu a apărut şi pe piaţa românescă. Piteşteanul şi l-a dorit atât de tare încât a cedat avansurilor francezului de 41 de ani.
O noapte întreagă, cei doi bărbaţi au petrecut, au băut şi au dansat împreună, iar francezul a fost convins că şi-a găsit jumătatea. I-a povestit românului că are bani şi că a venit la Piteşti să-şi repare dantura mai ieftin. Apoi l-a invitat în camera de hotel.
Pe drum, tânărul piteştean şi-a atacat noul prieten francez. L-a bătut până i-a rupt dinţii, şi a fugit cu telefonul şi portofelul lui. Cu inima frântă, dar şi cu dantura ruptă şi telefonul furat, francezul a făcut plângere la poliţie. Poliţiştii au aflat că tânărul e recidivist, specializat în tâlhărirea turiştilor străini. „Astăzi, 24 aprilie a.c., în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti au identificat autorul unei infracţiuni de tâlhărie, respectiv pe B.G.I., de 21 ani, din municipiul Piteşti. Din cercetări s-a stabilit că bărbatul a urmărit, în noaptea de 12/13.04.2014, partea vătămată, după ce aceasta a ieşit dintr-un local situat în centrul mun. Piteşti, până pe bdul. Republicii, unde l-a atacat, iar apoi i-a sustras din buzunar un telefon mobil. În cauză a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa suspectului, telefonul mobil furat fiind recuperat. Faţă de bărbat  fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de sesizare a Judecătoriei Piteşti în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă“, se arată în comunicatul IPJ Argeş.  

Comments

comments

DISTRIBUIȚI