În urma alegerilor parlamentare, trei dintre consilierii judeţeni au renunţat la locurile din acest for pentru a merge în Parlamentul României. Ion Popa de la PNL, Cătălin Teodorescu de la PDL şi Simona Bucura-Oprescu de la PSD. Locul celor trei parlamentari vor fi ocupate în CJ de către Denisa Zevedei de la PNL, Daniel Vlădău de la PDL şi Constantin Şerban de la PSD.

În ceea ce o priveşte pe liberala Denisa Zevedei, aceasta devine cel mai tânăr consilier judeţean, la doar 25 de ani. Denisa a studiat la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş şi a absolvit studiile superioare la Universitatea din Piteşti.
Tot un tânăr este şi viitorul consilier judeţean al PDL, Daniel Vlădău, 33 de ani. Silvicultor la origine, Vlădău a ocupat, pentru o scurtă perioadă de timp, şi funcţia de director al Direcţiei Silvice Argeş, acesta înlocuindu-l pe Ion Dobrinoiu, reţinut de procurorii DNA pentru luare de mită. Dacă, însă, liberalii şi democrat-liberalii aduc în Consiliul Judeţean doi tineri de perspectivă, PSD-ul aduce în „parlamentul judeţului” un fost colonel de poliţie, Cristi Şerban. Decan la o facultate-fantomă din Piteşti, o adevărată fabrică de diplome universitare, cu nimic mai prejos decât prestigioasa „Fabrică de Permise”, Şerban va rămâne în istorie pentru un fapt unic în mediul universitar românesc. La facultatea pe care o conduce, o filială „struţo-cămilă” a Universităţii din Craiova, au fost mai multe cazuri când unii dintre absolvenţii decanului Cristi Şerban, deşi terminaseră facultatea, nu au putut să-şi susţină licenţa, deoarece nu reuşeau să ia Bac-ul…

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI