Un nou scandal în PNL Argeş. Coteţ şi Ana Stan, executaţi de Tofan

Notăriţa Ana Stan, omul de afaceri Mihai Coteţ şi doctorul Tiberiu Irimia sunt cei trei candidaţi înscrişi în cursa internă a PNL Argeş în urma căreia va fi desemnat candidatul liberalilor la alegerile pentru Primăria Piteşti. Aceştia vor fi măsuraţi într-un sondaj de opinie, iar cel mai bine clasat în preferinţele piteştenilor va fi desemnat candidatul la Primărie.

Cum scandalurile în PNL Argeş se ţin lanţ, nici desemnarea candidatului la Primăria Piteşti nu a scăpat de bisericuţele din partid.

Mai concret, doctorul Tiberiu Irimia este susţinut pe faţă de vicepreşedintele Gelu Tofan în detrimentul celorlalţi doi candidaţi, Mihai Coteţ şi Ana Stan. Deşi s-a înscris ultimul în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primărie, Irimia a fost prezentat în mai multe conferinţe de presă de „maestrul” Tofan, în vreme ce Ana Stan şi Coteţ au fost daţi uitării. Ba, mai mult, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Tofan apare alături de Tiberiu Irimia cu următorul mesaj: “Îl încurajez pe dr. Tiberiu Irimia în cursa internă a PNL Piteşti, în vederea desemnării candidatului la Primăria Piteşti”.

După cum se mişcă lucrurile, Ana Stan şi Mihai Coteţ ar trebui să-şi pună mari semne de întrebare în privinţa veridicităţii sondajului.

Apropo, domnule Miuţescu! Nu cumva Gelu Tofan a fost cel care l-a adus pe Tiberiu Irimia în partid şi tot el v-a convins să-l înscrieţi în cursa pentru Primăria Piteşti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here